Budskap för v. 12

0

God dag på er!

Lite sent, men här kommer budskapet för vecka 13.

~Thunder drum~

Stå upp och bli medräknad! Var bestämd! Var inte blyg med att dela med dig av det du kan och de gåvor du har, och låt alla få veta ditt värde. Förklara med auktoritet, ” Det här är den jag är, och det här är det jag står för”. Ta ställning för de med mindre tur. Våga ta risker! Gå i takt med rytmen från din trumma. Det är inte rätt tid att ta ett steg tillbaka eller att kliva åt sidan.  Detta kortet betyder att det är dags för dig att ta steget för det du brinner för. Ta ställning för det som verkligen är viktigt just för dig!

Detta var veckans budskap. För er som undrar så använder jag just nu orakelkorten ”Native spirit”.

Gå nu ut i solen och välkomna våren, det ska jag göra 🙂

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke