~Vägledning v.13~

0

Här kommer kommer ett budskap för vecka 13, från Native spirit-korten.

~Grandmother earth~

Stanna upp och se vad du har i ditt liv och hur långt du kommit. Gör en bedömning av dig själv och var du är i livet. Jorda dig. Gör planer för framtiden, men sätt inte planerna i verket förrän du känner att du är redo för att fortsätta framåt. Det finns en djupgående källa av styrka och kraft inom dig, och den växer nu! Sätt ner dina rötter. Det är hög tid för förberedelse och gå djupare. Men ha inte bråttom, utan ta det lugnt. För fröna du sår nu kommer att ge utdelning, bara du tar dig tid och ger näring till det som kommer framöver. Så ta dig tid när du planerar din framtid. Rusa inte in i en massa nytt, det är inte rätt tid att ta risker. Du är trygg du har säkerhet och skydd runt om dig.

Jag önskar er en bra vecka och att påsken blir bra, och att ni får tid för återhämtning och kan njuta av solen.

Kram till er

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke