En vanlig oktobertorsdag

0

Jag och en väninna gjorde oss en liten tur och tog en promenad i skogen. Är för övrigt ett naturreservat. Haftahedarna.

Tänk vilket lugn och ro man känner när man kommer ut i naturen. Jag försöker komma ut en del i skogen. För jag behöver det för min själsliga läkning.

Anledningen till att jag inte haft vägledningskort på ett tag, och att det tar litet tag mellan inläggen är att jag dras med utmattningssyndrom. Har även diabetes typ 1, så läkning tar tid OCH måste få ta tid. Mitt arbete tar mycket av min energi. Men sakteliga börjar jag komma tillbaks. Går väldigt upp och ner i måendet.

Men vägledningskort kommer när jag känner att det känns rätt!

Men här kommer det någon bild från dagens promenad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke